Η μαγεία του Upcycling

Μιρέλλα & Νικόλ

Μισφούτ

Αποστολή των αδελφών Μισφούτ είναι να εμπνεύσουν τους ανθρώπους και να ξεκινήσουν μια συζήτηση, έτσι ώστε να συνεισφέρουν στην κυκλική οικονομία και να εγείρουν τον σεβασμό προς τον πλανήτη, και τα υλικά που εισάγουμε σε αυτόν.

Νίκος Δερμιτζάκης

Ο Νίκος Δερμιτζάκης εξακολουθεί να αναζητά, μέσα από τις σφυρήλατες χειροποίητες δημιουργίες του, το συναίσθημα και την άμεση πρόκληση του.

Η τέχνη της σφυρηλάτησης

Εικαστική Δημιουργία

Σάκης Παπαγιάννης

Τα έργα του Σάκη Παπαγιάννη, όπως και οι ήρωες της τραγωδίας, βρίσκονται σε συνεχή συνδιαλλαγή με τον θεατή.

Δημήτρης Τρακόσας

Ο Δημήτρης  Τρακόσας ένας  φρέσκος και πολλά υποσχόμενος Έλληνας κομίστας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική του, κόμικς σειρά Guagua  με την οποία μας χαρίζει την ευκαιρία να χανόμαστε στις εικονογραφήσεις, στα σκίτσα, στα graphic novel και τα διαδικτυακά κόμικ

Κομίστας

Μετάξι με ονοματεπώνυμο

Γιώργος Τσιακίρης

Ο Γιάννης Τσεκλένης  είχε την  ευκαιρία να δημιουργήσει  μία μίνι συλλογή από ολομέταξα φουλάρια σε τρία χρώματα (κοραλί, γαλάζιο και λαδί), που αναδεικνύει το χαρακτηριστικό στιλ του σχεδιαστή: ελληνικά στοιχεία σε ζωηρά χρώματα. Τα φουλάρια τυπώθηκαν ψηφιακά από τον Γιώργο Τσιακίρη, τον εδώ και χρόνια συνεργάτη του Γιάννη Τσεκλένη και συνεχιστή της ομώνυμης μεταξουργίας στο Σουφλί

Γιώργος Πέννας

Ο Γιώργος Πέννας είναι ένας ταλαντούχος ζωγράφος, που ζει και δημιουργεί απίστευτα έργα μεγάλων διαστάσεων, στη Κέρκυρα. Μαθήτευσε στη Καλλιτεχνική Σχολή της Κέρκυρας συνεχίζοντας τις σπουδές του στη Rouyal Art School of London και στη Ακαδημία της Νάπολης -Ιταλία.

Art of Living

Η Τέχνη της Πορσελάνης

Θωμάς Φράγκος

Ο Θωμάς Φράγκος δραστηριοποιείται στην εμπορία και διακόσμηση Πορσελάνης & Γυαλιού, τόσο λειτουργικών όσο και διακοσμητικών, καθώς και ειδικών εκτυπώσεων, custom design.

Γιώργος Βιδάλης

Τα έργα του χαρακτηρίζονται από ειδικούς κριτικούς της Τέχνης ως εμπνευσμένα, μοναδικά, με ιδιαίτερη ματιά. Είναι o εμπνευστής και δημιουργός της σειράς «Happy Lordies People» και των «Μορφών».

Σύγχρονη Τέχνη