Τρόποι Πληρωμής

1.Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ασφαλή online συστήματα πληρωμών.

Η συναλλαγή για την έγκριση της πληρωμής γίνεται με την συνεργαζόμενη τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύονται καθόλου στοιχεία καρτών ή συναλλαγών, παρά μόνο η αναφορά προς τη συναλλαγή που έγινε.

2. Πληρωμή & Παραλαβή στο κατάστημα:
Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας και η παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα μας.

3. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος και έχει επιπλέον χρέωση 5€.

4.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ : GR1801720870005087091905295
Δικαιούχος: GRUPPOGEMELLO ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο shop@gruppogemello.com Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Ασφάλεια Πληρωμών

Η Gruppogemello δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

Η Gruppogemello δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Η Gruppogemello δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, προγράμματα malware, προγράμματα spyware ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα antivirus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος (Ηλεκτρονικές Προσφορές)

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της εταιρείας μας είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της: το φυσικό και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «Ηλεκτρονικές Προσφορές», όπου η τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από το κατάστημα και ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και αποστολή στο χώρο σας.GR1801720870005087091905295