Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή και επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν ή τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής, ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ κλπ). Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή σας σε περίπτωση που αυτή ή τα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.

Για αλλαγή προϊόντος ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία:

  1. Επιβεβαιώνετε τη διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  2. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για την αλλαγή,
  3. Συσκευάζετε το προϊόν που επιστρέφετε προς αλλαγή και αναμένετε την εταιρία courier να σας παραδόσει το νέο προϊόν, ενώ ταυτόχρονα παραδίδετε σε αυτή το προηγούμενο προϊόν.

Οποιαδήποτε αλλαγή/επιστροφή προϊόντος που δεν αποτελεί υπαιτιότητα της εταιρείας μας, ανεξαρτήτως αιτιολογίας επιβαρύνεται με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής.

Θέλουμε να σας διευκρινίσουμε ότι, οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος.

Επιπλέον, η αλλαγή/επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο φυσικό μας κατάστημα, Μεγ. Αλεξάνδρου Αγρ. 384, 57500 Καρδία, Θεσ/κη.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Για να επιστρέψετε ελαττωματικό προιόν, θα πρέπει να ενημερώσετε την εταιρεία μας εντός 10 ημερών από τη παραλαβή του προϊόντος και να αποστείλετε την παραγγελία πίσω σε εμάς με τo COURIER και χρέωση δική μας. Η αντικατάσταση του θα γίνει το συντομότερο και στην περίπτωση που δεν υπάρχει προϊόν προς αντικατάσταση θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στο ακέραιο.
Εάν το προϊόν που αποστείλατε ως ελαττωματικό δεν κριθεί ελαττωματικό, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής και να το αφαιρέσουμε από το επιστρεφόμενο ποσό που σας οφείλουμε.

Επίλυση Προβλημάτων
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.