Ο ΟΜΙΛΟΣ

GruppoGemello

Με παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με πολυετή εμπειρία, ο Όμιλος εταιριών GG δραστηριοποιείται δυναμικά στους κλάδους:

• της Υψηλής Κοσμηματοποιίας & Ωρολογοποιΐας,

• στο κλάδο υπηρεσιών φιλοξενίας,

• στη διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Δημιουργικότητας,

• σχεδίαση και παραγωγή ιδιαιτέρων δώρων

Έτσι συνδιάζει τις Τέχνες και την καινοτομία, με την Επιχειρηματικότητα.
GruppoGemello Group of Companies

Τέχνη, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα

Στόχος του Ομίλου GG είναι η ενδυνάμωση τοπικών καλλιτεχνών και οικοτεχνιών που ζουν έξω από τα μεγάλα αστικά κέντρα και η προώθηση των έργων τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Όραμα του είναι, να στηρίξει και να προωθήσει νέους καλλιτέχνες και οικοτέχνες, όπου μέσα από καινοτόμες αλλά και παλιές τεχνικές παντρεύουν την αγάπη τους με το πολιτισμό της κάθε χώρας, δημιουργώντας έτσι μια νέα εποχή στο κλάδο της Επιχειρηματικότητας.
Εύη Χατζημιχαήλ

Εύη Χατζημιχαήλ

Ο Όμιλος GG με γνώμονα την άρτια κατάρτιση της και τη πολυετή πείρα της, επίλεξε ως αντιπρόσωπο του, στην Ελλάδα, την βραβευμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων Εύη Χατζημιχαήλ δημιουργώντας έτσι μια νέα τάση στον Ελλαδικό χώρο.
Η Εύη Χατζημιχαήλ ακολουθώντας μία οικογενειακή παράδοση τριών γενεών, ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με την χρυσοχοΐα και το χώρο του κοσμήματος. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Βιτσέντζα στην Ιταλία και αποφοίτησε το 1991, παίρνοντας ειδικότητα στο σχέδιο χρυσοχοΐας. Κέρδισε δύο φορές το Πρώτο Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδιασμού Κοσμήματος (1991, 1992) ενώ από το 1994 – 2005 συμμετείχε σε διάφορους πανελλήνιους και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς σχεδίασης κοσμήματος όπου διακρίθηκε επανειλημμένα. Τα κοσμήματά της ξεχώρισαν για την εμπνευσμένη ιδέα, την πρωτότυπη θεματολογία, την αρτιότητα του σχεδιασμού, την επιλογή των πρώτων υλών και την δυνατότητα άψογης εκτέλεσης.
Τα τελευταία χρόνια, η Εύη Χατζημιχαήλ γίνεται μέτοχος της πολυεθνικής εταιρίας GG που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας, των σχεδιασμό και την υλοποίηση αντικειμένων βασισμένα στο πολιτισμό. Επίσης είναι η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Gg Hotta Award

1ο Παγκόσμιο Βραβείο Σχεδιασμού Υψηλής Κοσμηματοποιϊας HOTTA CORPORΑTION TOKYO

Gg Lombarda Award

1ο Βραβείο Σχεδιασμού Κοσμηματοποιϊας L’ Associazione Orafa Lombarda

HELEXPO

1ο Βραβείο Σχεδιασμού Κοσμηματοποιϊας HELEXPO & ΕΟΜΜΕΧ

MCF
Η GG με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της εμπορίας ειδών πολιτισμού, διαχειρίζεται με απολύτη επιτυχία το Πωλητήριο του Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης” στην Αθήνα.

NEWSLETTER

Συμπλήρωσε το email σου και μάθε για τα νέα μας και όλα τα καινούργια προϊόντα