Αποστολή & Παράδοση

Έξοδα αποστολής

Η πολιτική των χρεώσεων για τα μεταφορικά έξοδα, έχει ως εξής:

Ελλάδα

Για παράδοση προϊόντων συνολικής αξίας … € και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παράδοση συνολικής αξίας κάτω των …… €, η χρέωση των μεταφορικών είναι …. € + ……. € επιπλέον, σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή.

Λοιπές χώρες Ε.Ε.

Για παράδοση προϊόντων συνολικής αξίας …….. € και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παράδοση συνολικής αξίας κάτω των …€, η χρέωση των μεταφορικών είναι ….. €.

Ενδέχεται να διαφοροποιήσουμε τις χρεώσεις των μεταφορικών που εμφανίζονται στο eshop μας, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, αφότου σας επιβεβαιώσουμε με email, ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Οι χρόνοι παράδοσης αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση τις δημόσιες αργίες στην Ελλάδα και στην εκάστοτε χώρα αποστολής της παραγγελίας.

Ελλάδα

Ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης των εργάσιμων ημερών, για τις «απομακρυσμένες» και «δυσπρόσιτες» περιοχές, αυξάνεται σε επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες.