Θωμάς Φράγκος

Ο Θωμάς Φράγκος δραστηριοποιείται στην εμπορία και διακόσμηση Πορσελάνης & Γυαλιού, τόσο λειτουργικών όσο και διακοσμητικών, καθώς και ειδικών εκτυπώσεων, custome design . Η επιχείρηση του είναι  αμιγώς ελληνική, οικογενειακή. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο τομέα του αλλά και η αγάπη του για αυτό  το πολύτιμο υλικό, των οδήγησαν να  δημιουργήσει μοναδικές συλλογές. 

Είναι καθημερινό μας αίτημα να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές αξιώσεις των πελατών μας, να προσαρμόσουμε τα ποιοτικά προϊόντα μας στις ανάγκες σας και να αναπτύξουμε την τέλεια απόλαυση του καφέ, του τσαγιού και της σοκολάτας.

Ο ίδιος μας λέει, πως ο ντελικάτο αποτέλεσμα της τέχνης της πορσελάνης, το οποίο δημιουργείτε από πηλό και γυαλί , χαρίζει μοναδικά αντικείμενα πορσελάνης, που πολλές φορές αγγίζουν το αίσθημα της απολυτής φινέτσας και κομψότητα.

Απαιτούν χρόνο, τέχνη και, πάνω απ’ όλα, πάθος για το τελικό αποτέλεσμα. Ο πηλός αφού εξορυχθεί πρέπει να ωριμάσει εκτεθειμένος στα στοιχεία της φύσης για 100 χρόνια.

Τόσο διάστημα απαιτείται για να γίνει εξαιρετικά φίνος ώστε να δημιουργηθεί η πορσελάνη. Οπότε το ταξίδι της τέχνης της πορσελάνης είναι μεγάλο, χάνεται στα βάθη των αιώνων, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί την αίσθηση της λατρεία σας, σε όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτό.

H εκλεπτυσμένη τέχνη της πορσελάνης είναι μια από τις τέχνες που δεν υποτάσσετε στα  όριο της δημιουργικότητα. Λατρεύοντας λοιπόν το πολύτιμο υλικό καθημερινά ταξιδεύει σε στους δρόμους της κομψότητας δημιουργώντας  μοναδικές συλλογές.

.ΦΡΑΓΚΟΣ 768x768