Γιώργος Βιδάλης

Ο Γεώργιος Βιδάλης (George Vidalis) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και από πολύ νωρίς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ζωγραφική, το σχέδιο και την καλλιτεχνία. Διακρίθηκε για το καλλιτεχνικό του ταλέντο από μικρή ηλικία, κερδίζοντας πρώτο Α΄ βραβείο ζωγραφικής για το έργο του «Ειρήνη» ενώ έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διεθνής διαγωνισμούς ζωγραφικής, όπως στο Τόκιο της Ιαπωνίας, αποσπώντας άριστες κριτικές.

Παράλληλα, αριστούχος Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο της Πάρμα στη Β. Ιταλία, σπούδασε Ευρωπαϊκό Δίκαιο με εξειδίκευση στο “Atnitrust Law”. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2004 και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή, ειδικός συνεργάτης – νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού και εξωτερικός συνεργάτης – δικηγόρος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα έργα του χαρακτηρίζονται από ειδικούς κριτικούς της Τέχνης ως εμπνευσμένα, μοναδικά, με ιδιαίτερη ματιά. Είναι o εμπνευστής και δημιουργός της σειράς «Happy Lordies People» και των «Μορφών». Κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, έχει πειραματιστεί με τις σύγχρονες μορφές τέχνης, νέους και πρωτότυπους τρόπους ζωγραφικής και απεικόνισης, τρισδιάστατη ζωγραφική σε καμβά, ψηφιακή αποτύπωση έργων ζωγραφικής και σχεδίων με σύγχρονες μεθόδους, μεταλλικές κατασκευές σε plexiglass, visual art, design και κ.α.

VIDALIS PHOTO 2
VIDALIS PHOTO