Παρουσίαση Βιβλίου Love Status της Ι. Κοθρά

 In Events-Εκδηλώσεις, MCF Shop

Η Gruppogemello και το Πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Andy’s σας προσκαλούν στη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της Ιλιάδας-Ευαγγελίας Κοθρά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 19:30
στο Restaurant του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ξένια Κούρτογλου,
Founder & managing partner Focus Bari – συγγραφέας – Business & Executive Coach

Μικαέλα Θεοφίλου,
Δημοσιογράφος – ραδιοφωνική παραγωγός

Στέλλα Κάσδαγλη,
Συγγραφέας – ιδρύτρια του Women On Top.

Απόσπασμα από το βιβλίο (οπισθόφυλλο)

Ο έρωτας στα χρόνια του διαδικτύου ή πώς μπορείς να γεμίσεις με facebook status ένα μικρό βιβλίο. Ξεκίνησα να γράφω, να γράφω, εκατοντάδες status χωρίς ειρμό, λόγο και αιτία βλέποντας πως οι άνθρωποι γνωρίζονται, κάνουν σχέσεις και τις ζούνε ή τις διαλύουν μέσα από το διαδίκτυο.

Κοινοποιούμε τι φάγαμε, με ποιόν και πότε. Τις θάλασσες που κολυμπήσαμε, τα ταξίδια μας και τα ρούχα που αγοράσαμε. Πάνω από όλα -όμως- κοινοποιούμε τους έρωτές μας, τις ανασφάλειες, τις απορρίψεις, κάνουμε εικόνα τα δάκρυα μαζί με τραγούδια με την ελπίδα να πάρει το “μήνυμα” ο αποδέκτης.

Κάνουμε δημόσια τα εσώψυχά μας αλλά λίγοι μπορούν να τα επικοινωνήσουν face to face. Στα επόμενα χρόνια που όλα -μα όλα- θα γίνονται μέσα από το διαδίκτυο, η μεγαλύτερη επανάσταση θα είναι να παραμείνεις ρομαντικός και να τα λες όλα -μα όλα- face to face.

Ίσως.