Η GRUPPO GEMELLO – ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ συμμετέχουν με Μεγάλες Προσφορές στη Χριστουγεννιατικη Γιορτή του MCF

 In Events-Εκδηλώσεις, MCF Shop, Press Releases, Press-Δημοσιεύματα

Η  Gruppo GemelloΠωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με τις εταιρίες «Κοσμήματα Χατζημιχαήλ», «CHIMERA Sparkling», «Τρικαλινός Grey Muffet Bottarga»,  «Λυκάκης Προϊόντα Ζύμης» & «7pm leather art jewels» στηρίζουν τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί στους χώρους του Ιδρύματος, μέσα από μία σειρά γιορτινών προσφορών και ξεχωριστών δράσεων.

Συγκεκριμένα:

  • Η Gruppo Gemello – Πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρουν το συγκεκριμένο Σάββατο έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα του πωλητηρίου και 20% για τους κατόχους κάρτας μέλους, ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να επιλέξουν επώνυμα χριστουγεννιάτικα δώρα υψηλής ποιότητας σε ακόμη καλύτερες τιμές. Κάθε αγορά, θα συνοδεύεται από μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη κάρτα σχεδιασμένη από τη δημιουργική ομάδα των gua gua. Σοκολατάκια, mashmellows, ζελεδάκια και μαλλί της γριάς θα γλυκάνουν την επίσκεψή σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε ξεχωριστά εδέσματα όπως ο αφρώδης οίνος CHIMERA, o μοναδικός με κρόκο Κοζάνης και το αυγοτάραχο  Trikalinos Grey Mullet Bottarga παράγεται από τα αυγά των Κεφαλών που αλιεύονται σε όλο το Ιόνιο (Αιτωλικό, Μεσολόγγι, ακτές Πελοποννήσου).

  • Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις από την εταιρία «Λυκάκης προϊόντα ζύμης», όπως δίπλες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μπάρες δημητριακών θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων
  • Μέρος των εσόδων όλων των πωλήσεων Gruppo Gemello – Πωλητηρίου Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και ειδικότερα:
  1. Έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού ημερολογίου 2019

Β) από τις πωλήσεις των ciclee’ –  μεταξοτυπίες σε περιορισμένα αντίγραφα με την αυθεντική υπογραφή του ζωγράφου Πέννα Γεώργιοu. Ο διακεκριμένος ζωγράφος με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκε  να  φιλοτεχνήσει, το  γούρι του 2019 «Lucky Clover, συνεισφέροντας έτσι στο Πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο του Πωλητηρίου Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Ορφανοτροφείου «Ελλάς Θεσσαλονίκη Ακτή Ελεφαντοστού» και του «Νοσοκομείου Γλυφάδα Ακτής Ελεφαντοστού».

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για ένα δαχτυλίδι – μπριγιάν, αξίας 2.000 ευρώ από τα «Κοσμήματα Χατζημιχαήλ» καθώς και για χειροποίητα δερμάτινα κοσμήματα αξίας 400 ευρώ της σχεδιάστριας Μαρίνας Παναγιωτούλιας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20/01/19 μέσα από τις αποδείξεις που θα έχουν εκδοθεί από το Πωλητήριο του Ιδρύματος. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα κοινοποιηθούν στις ιστοσελίδες του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και  της Gruppogemello

Αυτό το Σάββατο, η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!

polititrio2
chimera-sponsor